Arata minunat! aveti mare dreptate-miezul de nuca il face special.Asa procedam si noi si nu exista degustator care sa fi fost nemultumit!Am preparat si fara zahar si a iesit la fel de gustos. F E L I C I T A R I !!!
Multumesc foarte mult pentru vizita si aprecieri! Cateva borcanele le fac si eu fara zahar dar cea mai mare parte o indulcesc pentru ca am multi pofticiosi si doritori de "gem dulce-acrisor ca la Carmen"!Numai bine,va doresc!
Cu drag vizitez unele pagini de pe sunphoto. Am descoperit oameni deosebiti cu preocupari similare cu ale noastre...o comunitate de romani care sunt putin deasupra tristetii si a lamentarilor zilnice.Va dorim sanatate si o iarna usoara!
Mai,mai,toata lumea face dulceata de prune!...luni,pleaca sotul la tara si daca mai gaseste prune frumoase si-mi aduce,poate incerc si eu,asa,de curiozitate.
mie imi place dulceata din prune vinete[cele carora le iese samburele],le fac fara sa le tai pe jumatate,scot samburele cu andreaua si pun[uneori] nuca in loc de sambure.,in fiecare borcan,pun cate o frunza de idrusaim..ii da o aroma...:)))))))))))...jos palaria!!!!!!!!
Sunt innebunita dupa dulceata asta,e preferata mea din toate,urmatoarea e cea de capsuni...
buna,o farfurie obisnuita [de ciorba]cu varf de prune la 1 kg de zahar,ca orice dulceata din orice fruct sau 1kg fruct la 1/3 zahar..Eu fac dulceata la ochi cu ajutorul farfuriei..
Fac siropul cu un pahar de apa[100ml] si adaug fructele,fierb dulceata pana se leaga siropul..
vai vai fetelor ce-mi faceti voi mie!!!... imi aduceti aminte de casa, de vremea pusului de compoturi, dulceturi, zacusca, etc... aici astia nu stiu nimic! nu fac nimic si ca sa cumpar de la supermarket fructele, nu renteaza deloc. in primul rand n-au gust, apoi sunt f scumpe si prune de exemplu nu gasesc aici!...
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Sunt innebunita dupa dulceata asta,e preferata mea din toate,urmatoarea e cea de capsuni...
Fac siropul cu un pahar de apa[100ml] si adaug fructele,fierb dulceata pana se leaga siropul..