Iata cateva detalii:--am folosit caise deshidratate din comert pe care le-am pus intr-un castron cu apa fierbinte,unde le-am tinut peste 24 de ore.Cand sunt gata,asemanatoare celor proaspete,se umplu cu bucatele de cas si se pun pe un prosop absorbant.Pregatim carnea pentru rulade: eu am folosit muschiulet de porc din care am taiat felii de 1cm.grosime,pe care le-am batut ca pentru snitel si le-am condimentat cu un amestec de piper cu coriandru si ienibahar si le-am presarat cu
sare.Am rulat fiecare caisa in cate o fasie de carne,le-am prins in scobitori si le-am prajit foarte putin in ulei.Le-am scos pe un prosop absorbant,le-am lasat sa se raceasca,le-am scos cu grija scobitorile,le-am infasurat in cate o fasie de sunca cruda,afumata/kaizer/jamon,ce aveti la
indemana.Se prin cu scobitori si se dau la cuptor pentru cateva minunte,pana se rumenesc...Sunt delicioase,mai ales ca se simte textura caisei!
O zi minunata,iti doresc!
am s-o retin s=o pun in aplicare
felicitari!