-200g.faina,120g.unt sau margarina,330g.zahar,7 oua,1 praf de copt,1 borcan de gem,250g.nuca macinata
-din faina,unt,80g.zahar,1 ou si 1 praf de copt se face un aluat care se intinde intr-o tava unsa si tapetata cu faina.Deasupra se unge cu gem.Peste gem se toarna urmatoarea compozitie: 6 albusuri se bat spuma cu 250g.zahar,se incorporeaza pe rand cele 6 galbenusuri,dupa care se amesteca cu 250g.nuca
macinata.Se pune tava la copt,la foc potrivit.Dupa coacere si racire,se toarna deasupra o glazura de ciocolata obtinuta dintr-un pahar cu apa de 200ml.si 250g.zahar care se fierbe pana se leaga
siropul.Se ia de pe foc si se pun 2 linguri cafea lichida,2 linguri rom,2 linguri cacao cu varf si 100g.unt.Glazura se toarna peste prajitura
calduta.Se lasa sa patrunda glazura pana a doua zi,cand se poate portiona.
Este un deliciu!