Imi trimiteti si mie reteta? Va rog si va multumesc!
Daca nu v-ar fi prea greu,ar fi bine sa postati si retetele,la prajiturile prezentate; cred ca a-ti face f.multe persoane fericite!Numai bine!
Buna seara,Tereza!Iata de unde am luat reteta gabrielamanolache.sunphoto.ro/Tort_diplomat_de_mere Multe retete le-am postat la comentarii,in diversele albume cu prajituri!Daca te intereseaza vreo reteta,ti-o postez cu drag!
O seara buna!
Faceti asa prajituri minunate ca si prezentare, (cu siguranta sunt f.bune si la gust)incat pareti de specialitate! Lucrati in domeniul dulciurilor sau pur si simplu sunteti o gospodina desavarsita!? Va felicit!
Multumesc mult pentru aprecieri...nu sunt o specialista si nici o gospodina desavarsita,dar prepar totul cu multa placere si dragoste...de foarte multi ani!
...doar privindu-l imi dau seama ca are tot ce imi doresc de la un tort, aspect frumos si gust bun!
In plus, o aroma placuta si proaspata de mar si portocala...
Multumesc frumos,Bogdan!Asta am gandit si eu citind reteta Gabrielei,de aceea l-am si preparat imediat.Ornatul cam lasa de dorit(facut din coji de mar si portocala),dar gustul este grozav,cu atatea arome si...foarte insiropat!
Multumesc,draga mea!Si eu am inghitit in sec,atunci cand l-am vazut in albumul Gabrielei Manolache!...si m-am grabit sa-l fac,a iesit o bunatate insiropata!
Daca ar fi posibil,v-as trimite cu multa placere,la toate...a iesit un tort mare(ce lipseste din tort in poza de ansamblu,am dat inainte de a apuca sa-l fotografiez)iar la masa suntem doar sotul si eu!L-am facut prima oara si sunt foarte multumita,este delicios,super insiropat!
LA MULTI ANI! LA MULTI ANI! LA MULTI ANI!
:)) Vinovatul principal este Gaby(Gabriela Manolache),de la ea am luat reteta!Mi-a placut atat de mult cand l-am vazut,ca l-am facut imediat!Este un deliciu!
Tu aveai obiceiul sa scri si reteta...crema alba este cu gelatina, frisca, stafide, coji de portocala, lapte...?? Dar cea maro?
A fost o ocazie sau pur si simplu ai avut chef de cocarit?
Daca nu ai fi spus mere, puteam sa jur ca cele de pe tort sunt dupa culoarea miezului... portocale, dar nu stioam de unde coaja rosie? F interesant, ma uit de multe ori cu f. mare atentie la felul cum garnisesti preparatele si nu intotdeauna imi dau seama ce sunt.
O zi frumoasa.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
toate cunostintele mele ma intreaba :"cand ne mai Torturezi?" :)
Daca nu v-ar fi prea greu,ar fi bine sa postati si retetele,la prajiturile prezentate; cred ca a-ti face f.multe persoane fericite!Numai bine!
Multe retete le-am postat la comentarii,in diversele albume cu prajituri!Daca te intereseaza vreo reteta,ti-o postez cu drag!
O seara buna!
In plus, o aroma placuta si proaspata de mar si portocala...
Te pup,draga Carmen!
Multumiri, doamnelor !!
Pupici!
Te pup!
:)) Vinovatul principal este Gaby(Gabriela Manolache),de la ea am luat reteta!Mi-a placut atat de mult cand l-am vazut,ca l-am facut imediat!Este un deliciu!
Am vazut reteta,cred ca e un deliciu,nici nu se poate altfel!
A fost o ocazie sau pur si simplu ai avut chef de cocarit?
Daca nu ai fi spus mere, puteam sa jur ca cele de pe tort sunt dupa culoarea miezului... portocale, dar nu stioam de unde coaja rosie? F interesant, ma uit de multe ori cu f. mare atentie la felul cum garnisesti preparatele si nu intotdeauna imi dau seama ce sunt.
O zi frumoasa.
Ieri l-am vazut,mi-a placut si l-am facut!De ornat,l-am ornat cu feliute de portocale si coji de mere!
Pupici!