-ficatei de pui,inabusiti in unt cu putina ceapa -un ou fiert -un castravecior in otet dat prin razatoarea mica -cateva felii de gogosari in otet,tocate marunt -sare,piper -marar verde/patrunjel frunze tocat marunt -in caz ca doriti mai aromata umplutura Pentru decor: - o lingurita suc de sfecla rosie - albus de ou - verdeturi Pentru sos: - la o lingura de maioneza groasa se adauga 3 linguri de smantana,1/2 lingurita de mustar,sare dupa gust.
Foarte frumoasa si asta :)) Esti incredibila, sper ca asta este si profesia ta de baza, ca ar fi pacat sa tricotezi ciorapi cand poti fi sef bucatar la un restaurant !
Carmen, cand mai ai timp si pentru astfel de minunatii? Cred ca beneficiezi si de ajutorul cuiva atunci cand ai de pregatit mese festive! Eu, de regula fac totul in ziua in care am musafiri la masa, ca sa fie totul foarte proaspat, rareori am timp suficient sa pot "dichisi" astfel de splendori!
De cele mai multe ori,le pregatesc cu o zi inainte,dar de ornat intotdeauna le ornez in ziua cand am invitati la masa.Sunt insa multe preparate pe care le fac cu doar cateva ore inainte si...mereu singura!N-as putea lucra cu cineva in bucatarie!
Sa stii ca m-am gandit si am incercat sa fac zambile,dar era foarte dificil sa le aranjez peste sosul de maioneza.Pe un suport mai solid,sigur ar fi mers...
:))) Ma bucur mult ca-ti place liliacul meu!De mult asteptam momentul sa aplic acest ornament...si cum a venit primavara,nu am mai avut rabdare si iata rezultatul!
Multumesc,draga mea,ai dreptate,imi place foarte mult "sa bucataresc",sa-mi rasfat mesenii cu tot felul de preparate aranjate si ornate in fel si chip!
Oooo , cata inspiratie ! Admir mereu ceea ce gatesti , chiar daca nu las intodeauna comentarii .Esti o gospodina desavarsita , un adevarat meaestru .Te felicit si iti doresc o primavara frumoasa si inflorita ! te pup !
Multumesc din suflet pentru aprecieri si pentru minunatele urari,draga mea!Cuvintele tale imi aduc putina alinare,macar pentru moment,acum cand o viroza nesuferita a pus stapanire si pe mine si pe sot,de vreo doua zile!
Multumesc mult de tot pentru apreciere,dar crede-ma ca daca cei de la master chef ar vedea toate aceste incercari de ornare ale mele,mi-ar cere sa inchid usa pe dinafara,altele sunt cerintele lor!
Multumesc mult pentru aprecieri!Ideea florilor de liliac nu-mi apartine,dar mi-au placut la nebunie de cum le-am vazut pe net si abia asteptam sa fac si eu un ornament cu aceste flori si cum a venit primavara...l-am facut!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
O seara placuta!
Jos palaria, ai niste idei extraordinare!
LA MULTI ANI, FETELOR !!