pentru blat 8 oua 15 linguri ulei 15 linguri lapte caldut 15 linguri zahar 16 inguri faina 1 plic praf de copt 1 plic zahar vanilat 2-3 linguri de cacao
Umplutura de branza: 300 g branza dulce 2 linguri nuca de cocos, 2 oua, 4 linguri de zahar, 1 zahar vanilat putina coaja de lamaie rasa 1 cescuta afine(eu am pus cirese amare din dulceata)
Mod de preparare Branza dulce am amestecat-o cu ouale, zaharul, zaharul vanilat,coaja de lamaie,nuca de cocos si vreo 3-4 linguri din compozitia de blat.
Pentru blat am batut ouale bine, bine cu zaharul, am adaugat laptele si uleiul. Am amestecat bine apoi am pus faina cernuta, praful de copt si vanilia; va rezulta un aluat grosut ce curge in falduri.
In tava de copt am pus hartie de copt si am turnat compozitia de blat, am presarat cu sita cacaoa si apoi am pus cu lingura compozitia de branza si am presarat cateva cirese amare din dulceata. Am copt prajitura la 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute.
Fara branza rezulta un pandispan si ca sa ii dai aspectul marmorat trebuie sa pui ceva care sa se afunde in compozitie!...sau cacaoa in loc sa o presari deasupra o amesteci cu cateva linguri de compozitie si o torni peste restul compozitiei in tava!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Nu degeaba au pus astia reclama la clinica de nutritie pe paginile cu mancare...
Si in plus,arata super bine!
Felicitari!
Sa aveti pofta buna.