Ingrediente: - Blat: 250 g unt 300 g zahar 50 g cacao 6 oua 1 praf de copt 200 g faina 1 fiola esenta de vanilie - Bilute: 300 g branza de vaci 100 g nuca de cocos 100 g zahar 2 galbenusuri 50 g faina vanilie - Glazura 150 g ciocolata 60 ml frisca -Mod de preparare:
Se bate untul bine cu jumatate din zahar si galbenusurile. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si cealalta jumatate din zahar si se adauga compozitiei de galbenusuri apoi se adauga faina,cacaua si praful de copt cernute.
Pt bilute: se amesteca toate ingredientele si formeaza bilute de forma unei nuci si se aseaza in tava la o distanta de 1 cm intre ele.
Se toarna aluatul si se da la cuptor.Cand s-a mai racorit se toarna o glazura de ciocolata peste prajitura. Pofta buna!
Multumesc frumos,draga Monica!Asa este,glazura pusa din belsug(am facut o cantitate mai mare)i-a accentuat savoarea!
O seara minunata iti doresc! :****
Da,este super gustoasa,multumesc frumos,Maria!Seamana cu pasca poloneza,intradevar,doar ca este mai bogata in oua si unt.Nu am facut niciodata pasca poloneza,dar merita incercata!
Multumesc,draga Flora!Da,este super delicioasa si ciocolatoasa.Am folosit cacao olandeza,care este foarte aromata si mult mai inchisa la culoare,ceea ce a facut si ca prajitura sa fie aproape neagra!Si glazura am pus din abundenta,mult peste din ce prevede reteta!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Glazura,ii da multe puncte!:)
:***
O seara minunata iti doresc! :****
:*****
De departe se vede priceperea si iscusinta respectabilei gospodine! Toata stima.