Ingrediente: 1kg.fasole verde,3 morcovi mari,2 cepe,250g.branza de vaci,250g.smantana,un pachet branza topita feliata,250g.carnati picanti,3 oua,condimente,o lingura cu pesmet ... branza de vaci si branza topita pot fi inlocuite cu cascaval,iar carnatii cu sunca presata,carne de pui,etc... ...Fasolea verde si morcovii trebuie fierte,in
prealabil.Se unge cu unt sau ulei si se tapeteaza cu pesmet forma in care preparati
budinca.Se acopera fundul vasului cu fasole verde,se asaza felii sau fasii de morcovi,ceapa taiata solzi,branza de vaci,felii de branza topita sau cascaval ras,
carnaciori.Se continua cu fasole verde,morcovi,ceapa,etc.La urma se toarna smantana batuta cu cele trei oua,sare,
condimente.Se coace la cuptor in jur de 45minute,pana se rumeneste
frumos.Se poate servi atat calda cat si rece.