3355 poze   164544 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 May 2012

pentru Andruta_rulada tricolora

IMG_4706
IMG_4706
IMG_4707
IMG_4707
IMG_4709
IMG_4709
IMG_4724
IMG_4724
IMG_4725
IMG_4725
IMG_4726
IMG_4726
IMG_4727
IMG_4727
IMG_4728
IMG_4728

Comentarii album • 44
Nume:



maria70 27 October 2016  
Foarte bine arata!
Răspunde Raportează
carmencitavio 28 October 2016  
Multumesc...si este si foarte gustoasa!
Răspunde Raportează
maria70 28 October 2016  
Sunt convinsa ca este delicioasa.
Răspunde Raportează
andruta 28 September 2016  
Trebuie sa-ti spun c-am facut-o si n-am apucat s-o pozez. :(. A fost super buna, dar mai ales foarte apreciata ! Multumesc mult ! Te pup!
Răspunde Raportează
anonim
liliac 6 August 2014  
esti o adevarata artista
Răspunde Raportează
elluta 15 March 2014  
Superrr, am gustat-o si eu, buna rau de tot!
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 March 2014  
Multumesc,draga mea!Da,a fost super gustoasa si apreciata de toata lumea(ma refer la oaspetii mei)!
Răspunde Raportează
IleanaP 11 March 2014  
Linga tine nu as putea tine dieta.
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 March 2014  
:)) Multumesc,draga mea!
Răspunde Raportează
elyss 11 March 2014  
O superbitate....te-as ruga sa imi dai si mie reteta te rog din suflet!!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 March 2014  
Multumesc frumos!Reteta o gasesti scrisa in albumul "aperitive_gustari",ca raspuns Andrutei!...dar stai,am sa incerc sa dau copi si poate reusesc sa ti-o aduc aici...
Iata,am reusit!

In primul rand,am folosit o tigaie Tefal cu diametrul fundului de 24cm.Spun asta pentru ca am pregatit compozitia pentru 3 clatite.Aluatul l-am facut din 2 oua,100ml.lapte,150ml.apa minerala(asa imi par mie mai pufoase),60ml.ulei(atat are cescuta in care am turnat uleiul),sare dupa gust,faina cat sa obtii un aluat de consistenta unei smantani mai subtire.Am impartit aluatul in trei castronele:intrunul am pus 4 cubulete de spanac(din comert,spanac portionat congelat),am mixat bine pentru a se sfarima bine spanacul si a se uniformiza culoarea si faina pentru obtinerea unui aluat obisnuit de clatite.In al doilea castronel am pus suc de morcov,o cescuta de 60ml.si faina.In cel de-al treilea am pus o lingurita plina cu sfecla rosie fiarta si suc si faina.In toate trei am potrivit de sare si pentru ca am avut un rest de seminte de floarea soarelui si niste susan,le-am pus si pe acestea.Am incins tigaia,am luat-o de pe foc,am uns-o cu un strop de ulei de teama sa nu se lipeasca(voiam sa evit un esec),dar acum spun ca nu era nevoie si am inceput sa torn din compozitii in fasii,una verde(stratul este cu putin mai gros ca la o clatita obisnuita),una rosie,una portocalie si iar verde,rosie,portocalie.Am pus tigaia pe foc si am copt clatita ca pe cea obisnuita,pe ambele parti.Dupa racire le-am umplut cu pasta de morcov,maioneza,usturoi si gelatina
(una),cu crema de branza de vaci,ceapa,chimen,ulei,gelatina(a doua)si pasta de ton maruntit cu ceapa,castravete in otet,un ou fiert,unt,gelatina(a treia).Gelatina,un pliculet Dr.Oetker,am diluat-o cu 100ml.apa pe aburi si am impartit-o intre cele trei paste.Am sa fac un album cu poza clatitei inainte de rulare,imediat ce am scos-o din tigaie!
Răspunde Raportează
lalea 13 March 2014  
O combinatie....nu m-as fi gandit niciodata la atatea ingredinte!
Cred,ca este tare gustoasa!
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 March 2014  
Da,Monica,este foarte gustoasa,iar coloritul ei atat de viu,de diversificat,ii da si mai multa savoare!
Răspunde Raportează
lalea 14 March 2014  
:***
Răspunde Raportează
elyss 11 March 2014  
Multumesc,sarutmana mult!!!:-)
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 March 2014  
Cu placere!
Răspunde Raportează
andruta 11 March 2014  
Carmen, saru-mana !! Gata, m-am luminat !!!
E fantastica ! ESTI fantastica !! Nu ma satur privindu-ti preparatele si aranjamentele.
Inca o intrebare: cand ai inceput s-o rulezi, ai rulat-o de la verde spre galben, asa-i ?? Nu din capatul asta, unde-s toate culorile..
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 March 2014  
Multumesc din suflet pentru toate vorbele frumoase!Te pup!
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 March 2014  
Da,da,cu dungile pe orizontala,exact ca in foto 4707!Daca o rulezi din partea cu toate culorile,cand tai rulada,vei avea felii intr-o singura culoare,doar verzi,rosi,portocalii!
Răspunde Raportează
andruta 11 March 2014  
Inainte de a vedea albumul asta, am desenat "schita" pe o hartie, urmand instructiunile tale. Apoi am realizat ca si directia in care rulezi e cu dichis....
Răspunde Raportează
gabyta 11 March 2014  
Super rulada! O incerc si eu.
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 March 2014  
Multumesc,Gabyta!Asa cum am preparat-o eu,poti gasi reteta in albumul "aperitive_gustari",intr-un comentariu lasat Andrutei!
Răspunde Raportează
adrianamaria 11 March 2014  
ingenioasa idee,a iesit minunat!
Răspunde Raportează
carmencitavio 11 March 2014  
Da,da,m-a cucerit si pe mine,i-au iesit foarte bine culorile!Am facut-o prima oara!
Răspunde Raportează
vali25 10 March 2014  
m-ai dat gata ,vreau si eu
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 March 2014  
Multumesc frumos!Chiar si eu as mai vrea,ca tare buna a fost...s-a terminat foarte repede!
Răspunde Raportează
ioanapopa66 10 March 2014  
Arata delicios!
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 March 2014  
Multumesc,draga mea!Am facut-o prima oara si sunt foarte multumita de cum a iesit...s-a mancat foarte repede!
Răspunde Raportează
ioanapopa66 10 March 2014  
Te cred! Eu dupa ce am vazut-o am dat iama in frigider!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 10 March 2014  
Multumim si pentru pozele din culise, chiar daca sunt destinate pentru altcineva:-)
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 March 2014  
De multe ori,o imagine "din culise" cum spui tu,este de mare ajutor,celor ce vor sa incerce o reteta,le da un imbold in plus!
O seara buna,Bogdan!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 10 March 2014  
Asemenea, doamna Carmen!
Răspunde Raportează
Lizica 10 March 2014  
Felicitari pt ea !
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 March 2014  
Multumesc,Lizica!Te pup!
Răspunde Raportează
JOHNSMITH27 10 March 2014  
mmm ce bine arata, vreau si eu reteta daca se poate..multumesc
Răspunde Raportează
carmencitavio 10 March 2014  
Multumesc frumos,Marius!Reteta o gasesti explicata pe larg in albumul aperitive_gustari,ca raspuns Andrutei!...tocmai ce am scris-o!Daca ai vreo nelamurire,poti sa ma intrebi,te ajut cu placere!
Răspunde Raportează
JOHNSMITH27 10 March 2014  
multumesc sarutmana
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.