Ingrediente: 300g.crema de branza,300g.maioneza,4-5 cartofi,2-3 morcovi,300g.ciuperci albe proaspete,sau o cutie cu ciuperci intregi,4-5 oua fierte,cativa castraveciori in otet,gogosari in otet,1 cutie mica cu mazare,2 pliculete gelatina maruntita Dr.Oetker,sare,piper.
Legumele se curata si se fierb in apa cu sare.Ciupercile se curata si se fierb si ele in apa cu sare.Dupa racire se taie legumele in cubulete mici(pastram un morcov netaiat),la fel castraveciorii,gogosarii si ciupercile dupa ce,in prealabil,s-au pastrat 3-4 ciuperci
intregi.Se amesteca toate cu mazarea.Crema de branza se amesteca cu maioneza,sare si piper dupa gust.Gelatina se hidrateaza in 5-6 linguri de apa sau supa de legume(in care au fiert legumele).Se topeste pe aburi,cu grija sa nu fiarba.Adaugam o lingura din amestecul de maioneza,omogenizam bine si apoi inca una,amestecam,dupa care turnam totul peste restul amestecului de maioneza si
omogenizam.Se toarna totul peste amestecul de legume maruntit.Intr-o forma de chec se pune folie alimentara,acoperind si marginile si se toarna jumatate din compozitie.Asezam un ou fiert,o ciuperca intreaga si cate un bastonas de morcov de o parte si alta a ciupercii,iar un ou,ciuperca ...Turnam si restul de compozitie,nivelam si acoperim cu folie alimentara.Punem tava la rece pentru 7-8 ore(eu am lasat peste noapte).Se rastoarna din forma si se orneaza dupa bunul plac.
Ceea ce imi place este ca au si un aspect frumos, in plus fata de gustul unic marca 'Doamna Carmen'.
Felicitari; mereu aduceti un suflu nou, cu fiecare postare pe sunphoto!