3355 poze   164527 vizite
Albume
ANUL_ 2013   Euphorbia milii   Florile mele 1      Senecio rowleyanus-inflorire   Florile mele 2   Violetele meleANUL_2014   Flori 2014_1ANUL_2015   Flori 2015CONSERVE DE TOAMNA   Dulceata de bujori   Dulceata de flori de salcam   Dulceata de pepene   Gem de pruneCULINAR   aperitive_gustari      pentru Andruta_rulada tricolora   bilute de cocos   briose din aluat cu gem umplute cu caise   budinca de fasole verde   clatite pufoase   cosulete din aluat de foietaj   cosulete dulci asortate   cozonaci   dezastru culinar      tort de zahar ars   Dorayaki-clatite japoneze   DULCE SI BUN      budinca de clatite cu branza dulce si stafide      chec de albusuri cu merisoare      flaugnarde      negresa cu bilute de branza si cocos      prajitura marmorata cu branza      prajitura_ inteligenta      rulada_cu model      tort de clatite      tort diplomat de mere-dupa reteta Gabrielei Manolache      tort sah   flori din legume-decoratiuni   micdejun si cina   minciunele   minirulade de porc   muschiulet impletit   oua aspic   prajitura cu foi din comert   prajitura cu visine      readaptare cu dulceata      readaptare cu prune si cafea      readaptare cu prune si ciocolata      readaptare_cu afine   prajitura Marelena   prajitura turnata cu mere   prajitura VIENEZA   rulada de cascaval   terina cu legume si crema de branza   tort de zahar ars cu mere_reteta taniamihalcea   tort_savarina   UN COS CU FLORI   UN STROP DE PRIMAVARADUMINICA PASTORALAEUPHORBIA MILII_coroana lui HristosFLORI IN GLASTRAHOYA_meaKALANCHOEKOHLERIA MEAMAIESTRIE DE COPILMICUL RAI DE PE BALCON   Flori   In casa_2013   Irisi si crocusi   Plante aromaticePOINSETTIA_Steaua CraciunuluiPRIMA ZAPADA _decembrie 2012   in oras   in parcRHOEO_Moses in the cradleSTEPHANOTIS-ul MEU

membru din 22 May 2012

terina cu legume si crema de branza

Ingrediente: 300g.crema de branza,300g.maioneza,4-5 cartofi,2-3 morcovi,300g.ciuperci albe proaspete,sau o cutie cu ciuperci intregi,4-5 oua fierte,cativa castraveciori in otet,gogosari in otet,1 cutie mica cu mazare,2 pliculete gelatina maruntita Dr.Oetker,sare,piper.

Legumele se curata si se fierb in apa cu sare.Ciupercile se curata si se fierb si ele in apa cu sare.Dupa racire se taie legumele in cubulete mici(pastram un morcov netaiat),la fel castraveciorii,gogosarii si ciupercile dupa ce,in prealabil,s-au pastrat 3-4 ciuperci intregi.Se amesteca toate cu mazarea.Crema de branza se amesteca cu maioneza,sare si piper dupa gust.Gelatina se hidrateaza in 5-6 linguri de apa sau supa de legume(in care au fiert legumele).Se topeste pe aburi,cu grija sa nu fiarba.Adaugam o lingura din amestecul de maioneza,omogenizam bine si apoi inca una,amestecam,dupa care turnam totul peste restul amestecului de maioneza si omogenizam.Se toarna totul peste amestecul de legume maruntit.Intr-o forma de chec se pune folie alimentara,acoperind si marginile si se toarna jumatate din compozitie.Asezam un ou fiert,o ciuperca intreaga si cate un bastonas de morcov de o parte si alta a ciupercii,iar un ou,ciuperca ...Turnam si restul de compozitie,nivelam si acoperim cu folie alimentara.Punem tava la rece pentru 7-8 ore(eu am lasat peste noapte).Se rastoarna din forma si se orneaza dupa bunul plac.
IMG_4730
IMG_4730
IMG_4732
IMG_4732
IMG_4733
IMG_4733
IMG_4735
IMG_4735
IMG_4736
IMG_4736
IMG_4737
IMG_4737
IMG_4741
IMG_4741
IMG_4741.
IMG_4741.
IMG_4824
IMG_4824
IMG_4825
IMG_4825
IMG_4827
IMG_4827

Comentarii album • 41
Nume:



GabrielaManolache 15 March 2014  
Doamne cum arata,o bunatate
Răspunde Raportează
carmencitavio 15 March 2014  
Multumesc mult,Gaby!De mult timp am vrut sa o fac,dar mereu ma gandeam ca gelatina ii va strica gustul.Nu a fost asa insa,este foarte,foarte buna.
Răspunde Raportează
alerim 14 March 2014  
Vezi asta-i. Eu n-am si de aceea apreciez enorm persoanele ca tine. Eu insa am la animale, o rabdare...de fier...
Răspunde Raportează
alerim 14 March 2014  
Ai o mastrie deosebita in a orna. Si in sectiune ai reusit sa prinzi ciuperca nemaipomenit. Esti o femeie de exceptie !!!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 14 March 2014  
Multumesc frumos,Mirela!Nimic nu este dificil din ceea ce prepar eu,totul este sa-ti placa si sa ai rabdare!
Răspunde Raportează
lalea 13 March 2014  
Imbietoare!
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 March 2014  
Multumesc frumos,draga Monica!Pupici! sau :-******
Răspunde Raportează
lalea 13 March 2014  
:******* & noapte buna!
Răspunde Raportează
andruta 13 March 2014  
Arata excelent!! La cat de sofisticat arata, ma asteptam ca reteta sa fie mai complicata, dar vad ca m-am inselat. Am s-o pun si pe-asta pe lista cu ce am de facut in wknd... Oricum fierbeam legume pentru o salata de pui, branzica de vaci iau din Lidl... asa ca e ca si facuta !! Saru-mana!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 March 2014  
Multumesc frumos!Practic este o salata de boeuf sau mai bine zis o salata a la rouse imbogatita cu crema de branza "Cream Cheese"(tot din Lidl) si legata cu gelatina.Daca folosesti branza proaspata de vaci,va trebui sa pui mai multa gelatina,sa fii sigura ca se va taia bine felia!
Răspunde Raportează
andruta 18 March 2014  
Branzica de vaci din Lidl este cea la galetusa. Este asa de "vartoasa" ca abia cade din lingura !! Foarte cremoasa.
Răspunde Raportează
mydenysa 13 March 2014  
grozava, arata minunat, super frumoasa!
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 March 2014  
Multumesc frumos!Daca puneam mai multa gelatina,felia s-ar fi taiat mai frumos,dar mi-a fost teama ca nu-mi va placea la gust,ca i s-ar simti presenta gelatinei!...gustul insa a fost grozav!
Răspunde Raportează
august26 13 March 2014  
Mi-ai dat o idee grozavă cu minunăția asta pt.Sărbătorile de Paște. Mulțumesc Carmen!
Răspunde Raportează
carmencitavio 13 March 2014  
Ma bucur mult!Te pup!
Răspunde Raportează
gabilaura 12 March 2014  
arata minunat .ca toate bucatele pe care le faceti.
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 March 2014  
Multumesc mult de tot,Gabi draga!
Răspunde Raportează
gabilaura 12 March 2014  
toata stima ,cu placere .aveti un talent mai rar intalnit.am de unde invata .cu toate cartile mele de bucate .
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 March 2014  
Ma bucur mult sa stiu ca-ti sunt de ajutor!O seara frumoasa!Te pup!
Răspunde Raportează
gabilaura 12 March 2014  
multumesc la fel.
Răspunde Raportează
elyss 12 March 2014  
Iti doresc multa sanatate pt a-ti bucura familie Pana la adanci batraneti De bunatati!!!!Esti minunata in tot ce iti propui sa faci,un Asemenea om nu poate fi decat deosebit:-)
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 March 2014  
Multumesc tare mult pentru frumoasele cuvinte si urari,mi-au mers drept la suflet!Toate cele bune,iti doresc!Pupici!
Răspunde Raportează
ileana 12 March 2014  
Ce bine arata!!
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 March 2014  
Multumesc frumos!
Răspunde Raportează
bporumbeitippler 12 March 2014  
Ce de bunatati mai gasim la d-voastra pe pagina!
Ceea ce imi place este ca au si un aspect frumos, in plus fata de gustul unic marca 'Doamna Carmen'.
Felicitari; mereu aduceti un suflu nou, cu fiecare postare pe sunphoto!
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 March 2014  
Multumesc mult de tot,draga Bogdan!Incerc cum pot sa-mi fericesc mesenii si de cand postez si vizitatorii paginii mele!...si sunt foarte bucuroasa cand reusesc!
Răspunde Raportează
doinabacau 12 March 2014  
Ce incantare...
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 March 2014  
Multumesc frumos,Doina!Fiului meu ii place mult salata de boeuf si am incercat sa-l surprind cu o alta fata a ei!
Răspunde Raportează
IleanaP 12 March 2014  
Mai, mai!Numai la tentatii ne supui .Arata excelent ,banuiesc ca si gustul
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 March 2014  
:)) Multumesc,draga mea!Am adus o mica modificare salatei boeuf,i-am dat un aspect mai sofisticat! :))
Răspunde Raportează
clara70 12 March 2014  
am facut si eu cu branza proaspata, fara maioneza si oua si nu mi-a placut. probabil a fost prea dietetica
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 March 2014  
Daca in crema de branza proaspata puneai ceapa/usturoi/ulei de masline/chimen/busuioc sau altceva aromatizant,disparea senzatia de dietetic!
Răspunde Raportează
Georgeta05 12 March 2014  
Super aspectoasa si foarte gustoasa!
Răspunde Raportează
carmencitavio 12 March 2014  
Da,asa este,draga Georgeta!Multumesc mult pentru apreciere!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.