M-am inspirat de la tine cu muschiuletul impletit si de fiecare data a avut mare succes. Si reteta de oua in aspic am imprumutat-o. Mai trec din cand in cand pe aici pentru inspiratie si multumesc pentru idei.
am poposit la tine la o cina, o ai atatea bunatati,sa aleg ceva pt dumineca,e o zi mai speciala pt mine.....la racituri ca le am pus la fiert dar nu am coji de oua acum pregatite,sa mai vedem....ai atatea bunatati..te pup carmen
Daca ar fi stat sotul langa mine,sigur as fi postat intregul proces,asa insa,cu gandul la reusita,am uitat sa fac si poze.
Am taiat un muschiulet de porc in trei fasii,l-am condimentat cu sare si un amestec de piper multicolor(alb,negru,verde,roz) cu ienibahar si coriandru,am pus cate un fir de ceapa verde si usturoi verde in lungul a doua fasii si l-am impletit,fixand capetele cu doua scobitori pe care le-am inlaturat cand a fost gata.In tava unsa cu ulei,alaturi de muschiulet,am pus 10-12 caise deshidratate pe care le-am tinut mai mult de 24 de ore in apa(la inceput calda,ce s-a racit in timp)ajungand sa arate ca cele proaspete,taiate in sferturi,cateva ciuperci taiate felii,un fir de praz cat o ceapa verde mai mare,un fir de usturoi verde taiate ambele rondele si rosioare cherry taiate in jumatate.Am facut un mujdei de usturoi din doi catei,frecat cu ulei si diluat cu un strop de apa sa fie mai subtire,cu care am uns din cand in cand muschiuletul,am mai adaugat putin ulei si un pahar cu apa in care s-au hidratat caisele(ere dulce-acrisor),putina sare si l-am dat la cuptor.Cand s-a rumenit,l-am intors pe cealalta parte,l-am uns cu mujdei,am turnat un pahar cu vin alb si l-am pus din nou la cuptor,avand grija sa-l ung din cand in cand cu zeama din tava.Cand si legumele s-au rumeni usor,am acoperit tava cu hartie de copt,am mai tinut 2-3 minute la cuptor...Sosul a fost delicios,putin dulceag!
esti o gospodina priceputa , am ce invata de la tine ! te-am salvat in lista de prieteni cu ceva timp in urma , pentru ca ma pot inspira, cand sunt in lipsa de idei :) felicitari !
Il tot fac de vreo doi ani,ii place foarte mult sotului!...De data asta,insa,am schimbat sosul,l-am facut cu caise,rosii cherry,ciupeci,praz si usturoi!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Pupici!
Am taiat un muschiulet de porc in trei fasii,l-am condimentat cu sare si un amestec de piper multicolor(alb,negru,verde,roz) cu ienibahar si coriandru,am pus cate un fir de ceapa verde si usturoi verde in lungul a doua fasii si l-am impletit,fixand capetele cu doua scobitori pe care le-am inlaturat cand a fost gata.In tava unsa cu ulei,alaturi de muschiulet,am pus 10-12 caise deshidratate pe care le-am tinut mai mult de 24 de ore in apa(la inceput calda,ce s-a racit in timp)ajungand sa arate ca cele proaspete,taiate in sferturi,cateva ciuperci taiate felii,un fir de praz cat o ceapa verde mai mare,un fir de usturoi verde taiate ambele rondele si rosioare cherry taiate in jumatate.Am facut un mujdei de usturoi din doi catei,frecat cu ulei si diluat cu un strop de apa sa fie mai subtire,cu care am uns din cand in cand muschiuletul,am mai adaugat putin ulei si un pahar cu apa in care s-au hidratat caisele(ere dulce-acrisor),putina sare si l-am dat la cuptor.Cand s-a rumenit,l-am intors pe cealalta parte,l-am uns cu mujdei,am turnat un pahar cu vin alb si l-am pus din nou la cuptor,avand grija sa-l ung din cand in cand cu zeama din tava.Cand si legumele s-au rumeni usor,am acoperit tava cu hartie de copt,am mai tinut 2-3 minute la cuptor...Sosul a fost delicios,putin dulceag!