Blat: 4 linguri pesmet fin,4 linguri zahar,4 oua...Crema vanilie: 500ml.lapte,4 galbenusuri de oua,2 linguri faina,3 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie...Spuma de afine: un borcan cu afine,un albus ou,2 linguri zahar mixate impreuna foarte bine,pana devin o spuma densa si tare...250ml.frisca...Sirop pentru blat: 300ml.apa,2 linguri zahar,o sticluta esenta de rom.
Cu gandul ti-l trimit pe tot...Sotul meu este innebunit dupa savarine...si pentru ca mi-ar fi luat prea mult timp cu coptul in formele mici si s-ar fi incins prea tare aerul in bucatarie,am optat pentru o savarina mare sub forma de tort.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Of,of....mai mai
Am copiat reteta,acum...........ce sa fac?
te pup
Pupici!