Multumesc mult,Monica draga pentru filmulet!...Asta imi aminteste de o emisiune tv.,de acum cativa ani in urma,cu dr.Gh.Mencinicopschi in care se dezbatea folosirea gelatinei alimentare in perioada postului.A fost multa vorbarie fara nici un rezultat final,dar pentru siguranta,cei ce vor sa consume preparate cu gelatina in post,sa o cumpere doar pe cea pe al carei pachet este specificat,gelatina vegetala!
Oricum,dupa 1990,am fost transformati in cobai ai industtiilor alimentare si farmaceutice!
Mi-a placut mult gustul morcovului crud asociat cu friptura...l-am folosit pentru prima oara la decoratiuni!
De trandafirii din cartofi nu mai este nevoie sa spun...cartofi prajiti,crocanti!
Multumesc si eu pentru aprecieri!Daca ii vei prepara,iti dau o idee,ce mie mi-a venit mult prea tarziu,si anume:presari sare mai mare pe marginea petalelor(sa imite roua),boia de ardei,piper sau alte condimente...trandafirii vor fi mai aspectosi!
Pupici!
Multumesc mult de tot,Bogdan,pentru cuvintele frumoase si aprecieri!
:))) Portia din foto 22 a fost a mea si din foto 21(a avut si legume inabusite)a sotului! :)))
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.