Multumesc mult,dar am exagerat la mixatul galbenusului cu zaharul...a iesit prea pufoasa si am taiat-o cam greu!Aroma insa,pentru ca am folosit ciocolata cu menta,este nespus de placuta!
Multumesc frumos,Daniela!De obicei,in locul samburilor presaram scortisoara,dar de data asta am folosit ciocolata cu menta,ceea ce i-a conferit o aroma minunata!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Ce gustos trebuie sa fie...
Multumesc frumos!
Si mie imi place After Eight, cand e vorba de ciocolata cu menta:-)