Multumesc frumos,Monica draga!Si noi suntem fanii ciupercilor.Am desfacut ultimul borcanel de ghebe si pentru a fi mai spornice,le-am dat prin masina de tocat si am facut din ele un sos...ce s-a potrivit foarte bine cu aceste rulouri!
O seara frumoasa!Pupici!
Asa este Doina,dar cea mai mare parte a plecat la Brasov,la baiat!Pentru el am facut atatea bucate...sa se simta pentru mai multa vreme rasfatat "ca la mama,acasa"!
n-ar fi rau draga mea, e frumos si in Banat, de prea multa tinerete nu ma mai pot lauda nici eu, dar cu schimbul de experienta sunt perfect deacord cu tine, testez totul pe familia mea, vad ce e mai atractiv si ce nu prea, pupici!
Multumesc mult,draga mea!Trecand cu privirea peste toate aceste bucate postate,fiecare,la vremea respectiva,a constituit pentru mine un veritabil festin al papilelor gustative...un festin,recunosc, ce nu este intotdeauna sinonim cu echilibrul alimentar!
Multumesc frumos,Ninu!
Iata reteta:
- 6-7 felii de paine,1/2 piept de pui fiert,1/2 cutie de ciuperci taiate,3 oua,200g.smantana,250g.branza de vaci,1 ceapa taiata solzi,1 ardei gras rosu,2-3 rosii taiate felii,cateva masline taiate feliute,sare si piper dupa gust.Astea sunt cantitatile folosite pentru o tigaie cu diametrul de 23cm.
- Am uns tigaia cu ulei si am tapetat-o cu pesmet si seminte de susan.Am asezat feliile de paine,acoperind tot fundul tigaii,am presarat branza(se poate folosi orice fel de branza),pieptul de pui taiat felii subtiri,ciupercile,ceapa,ardeiul taiat fideluta,maslinele.Se bat ouale cu smantana,sare si piper si se toarna pe toata suprafata pizzei.Deasupra se pun rosiile taiate felii(eu am avut doua felii de branza topita pe care le-am asezat peste rosii)si totul se da la cuptor pentru 30 de minute.Cand este gata se unge cu putina smantana,pentru a se inmuia putin feliile de rosii(se poate folosi suc de rosii sau orice fel de toping dorit).Pofta buna!
Carmen draga, tu aveai obiceiuil sa scri ..nume, reteta, compozitie, acum ce faci?!...
Arata super, dar vreau sa stiu exact ce este...
Am inteles din ce ai scris la altii..ficat, ciuperci...
Sunt ciuperci umplute cu o feliuta de cas,ciuperci tocate si calite impreuna cu putina ceapa,usturoi si cateva bucatele de ficat de porc,o rosie uscata in ulei si o feliuta de cascaval!Toate ciupercile le-am pus intr-o tava unsa cu ulei,in care am adaugat si cativa cartofi taiati,am sarat si piperat,am turnat un pahar de vin si unul de apa.Am tinut la cuptor pana s-au rumenit cartofii!
Multumesc frumos!Ciupercile au iesit cam inchise la culoare din cauza ficatului de porc pe care l-am pus impreuna cu ele la calit,dar gustul este grozav!
Multumesc frumos,draga Monica!Locuiesc intr-o zona in care Profi,Penny si Lidl sunt foarte aproape de mine(la doar 10 minute).Aici gasesc aproape tot ce-mi doresc!
O zi minunata,iti doresc!
Si eu ma declar "fan Lidl".. In topul preferintelor mele: branzica de vaci la galetusa si branzica de vaci afumata..
Felicitari !! Trag cu ochiul la albumele dvs ori de cate ori am ocazia..
Eu fac o branzica frecata : rastorn branzica de vaci in castron, pun 4 linguri de smantana, o ceapa mare tocata marunt, sare si boia iute. O poti manca la orice masa (mic-dejun, garnitura la o fripturica sau la cina)
:) Eu amestec branza cu ceapa tocata marunt sau data pe rzatoarea de sticla si scursa bine,chimen macinat,foarte putina boia de ardei dulce,sare dupa gust si ulei turnat putin cate putin ca la maioneza.Se amesteca bine de fiecare data,rezultand o crema fina,usor aerata.Noi ii spunem "icre false"!
Culmea este ca la sfarsit de saptamana am facut si eu ciuperci umplute, in 2 feluri : cu coditele tocate si amestecate cu legume calite+bulion , iar al doilea "model" cu cascaval ras si usturoi..
Multumesc,Doina draga!Din pacate,am facut putine,nu stiam daca vor fi pe placul mesenilor si n-am reusit sa le savurez(am luat o bucatica de la sot,din farfurie)!Oricum,de acum vor fi nelipsite din meniu!
Multumesc,Doina draga!...Ce sa fac si eu,uneori,ma mai "chinuie si pe mine talentul"! :)))...De mult,tot voiam sa incerc unele decoratiuni din legume,iar gustul morcovului crud la friptura s-a potrivit foarte bine,mi-a placut mult de tot!
Foarte frumos ne servesti cu o prajiturica apoi facem si o scurta plimbare printre florile tale,asa da relaxare. Esti o gazda minunata. Iti multumim ca existi.
Waw...noroc ca mancat inainte de a intra aici,dar si asa salivez...Grozav...borsul de perisoare era specialitatea casei la mine...spun era,ca de cand sunt aici am uitat ce gust mai are!!!pupici!!!
Nici eu nu mai facusem de mult!Am gasit carne de vitel foarte frumoasa si nu m-am putut abtine sa nu cumpar si cum de regula borsul de perisoare il fac din carne de vitel...!
Pupici!
Ooooooo,draga mea!Si ieri si azi am mancat bors de peste si peste la cuptor,bucuria sotului meu(ii place la nebunie pestele).Este tarziu acum sa te mai invit la masa,nu am prea stat la calculator,am intarziat cu raspunsurile la comentarii.Am tot umblat prin oras dupa martisoare,desi vremea a fost si este foarte rece si cu multa ploaie.Dar...te invit miercuri(am cativa musafiri)si sambata cand vine si baiatul acasa(iubirea vietii mele)!
Multumim,draga mea!Cu atatea preparate din peste in albumele fetelor,mi s-a facut pofta si am gatit si eu,spre marea bucurie a sotului,mare iubitor de peste!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.